Onze aanpak

Als internetbureau hebben wij een sterke focus op het realiseren van digitale oplossingen voor de online ambities van onze klanten. Van website tot apps en webapplicaties. Erg leuk. Maar als je een bureau zoekt om mee samen te werken gaat het er niet alleen om wat we doen, maar ook om hoe we het doen.

Strategie

We trappen af met het concept en houden een creatieve brainstormsessie voor meer of betere ideeën. Zo verkennen we de markt, bekijken we de (on)mogelijkheden, analyseren de doelgroep en bepalen een strategie. Vervolgens organiseren een kick-off sessie met alle betrokkenen. Zitten we op één lijn en hebben we een duidelijk doel voor ogen, dan gaan we verder.

Ontwerp

Met de strategie vers in ons achterhoofd starten we aan de ontwerp fase. We beginnen met een schematische bouwtekening voor het visuele ontwerp. De indeling en gebruikerservaring in combinatie met het gewenste doel vormen hierbij de basis. Uiteindelijk werken we dit uit in een visueel ontwerp. De huisstijl wordt toegepast, we gebruiken de content en zorgen voor de juiste kleur invulling die aansluit bij het doel.

Techniek

Afhankelijk van de keuzes in de voorgaande fases kiezen we een techniek dat zit als een maatpak. Wij specialiseren ons in de open-source technieken WordPress en Laravel. Door voor open-source technieken te kiezen kan er gebruik worden gemaakt van talloze functionaliteiten, zijn er geen licentiekosten en is de techniek enorm schaalbaar. Dat websites ook werken op mobiele apparaten en goed vindbaar zijn in de zoekmachine is voor ons vanzelfsprekend.

Livegang

Na onze uitgebreide kwaliteitscontrole op een speciaal ingerichte ontwikkelomgeving en een definitieve “go” gaan we live. Altijd een spannend moment, ook voor ons. Zijn onze aannames terecht en, nog belangrijker, hoe reageert de doelgroep? Door vanaf de livegang alles goed door te meten kunnen we hierop bijsturen wanneer dit nodig is.

Hosting en beheer

Na oplevering fungeren wij als hét aanspreekpunt voor hosting en beheer van jouw WordPress website, webapplicatie of mobiele app. Door onze uitgebreide update en beheer service blijft alles up-to-date, flexibel en beschermd tegen eventuele hackers.