1Minuut

WordPress website met native iPad app

DE UITDAGING

Een ambitie

Gezondheidszorg in pure vorm; cliënt en zorgprofessional verbonden door techniek. Dat is de droom van ondernemer Martijn. Met de vraag of Bamboo hieraan kon bijdragen kwam Martijn naar ons toe.

Startpunt en Analyse

Bereik vergroten door vernieuwing

1Minuut is een relatief onbekende speler op het gebied van zorginnovatie. Om dit te veranderen dienen de ideeën uitgewerkt te worden tot tastbare applicaties die toepasbaar zijn in de zorg. Daarnaast dient er ondersteunend aan de applicaties een informatieve website te worden gerealiseerd die fungeert als startpunt voor zorgorganisaties.  

Innoveren in een veranderende markt

De zorg is een markt die langzaamaan aan het veranderen is. Innovatie draagt hier aan bij, 1Minuut zorgt voor een optimale combinatie van mens en techniek om zo de zorg te verbeteren.

Userflow

Door de customer journey te bestuderen ontwikkelden we voor de website, maar later ook voor de app, een 3-stappenplan, waarin de bezoeker van de website in maximaal 3 stappen bij het eindproduct of doel zit. Zo blijft het voor de bezoeker overzichtelijk en kan informatie makkelijk gevonden worden.

Wireframe

Nadat de strategie bepaald was konden we door met het ontwerpen van een wireframe. In een wireframe worden belangrijke elementen en composities bepaald, zonder invulling te geven aan kleur, afbeeldingen en design. Hierdoor kan er in de designfase relatief snel een visueel ontwerp worden gemaakt.

Native iPad app

Naast de realisatie van de complete website realiseerden we, in samenwerking met de app ontwikkelaars van 1Minuut, de native app Genzõ. Genzõ laat medewerkers realtime meekijken in zorgsituaties. Cliënt, mantelzorger, verpleegkundige en arts communiceren via tablet en Google Glass. Zo wordt ondersteuning op afstand realiteit.

Niels

 

Niels vertelt je graag meer over hoe jij succesvol een WordPress website of mobiele app kan inzetten voor jouw bedrijf of organisatie.

of bel: 013 203 20 18

 

Niels vertelt je graag meer over hoe jij succesvol een WordPress website of mobiele app kan inzetten voor jouw bedrijf of organisatie.

of bel: 013 203 20 18

Niels