Peijnenburg

Consumenten website voor de Nederlandse markt

DE UITDAGING

Versterk de vitaliteit en dynamiek
rondom het merk Peijnenburg

Koninklijke Peijnenburg behoeft weinig introductie: iedereen kent het 130 jaar oude koekmerk. De online ambitie van Peijnenburg is sterk gestegen. Het primaire doel van de nieuwe website; het versterken van de vitaliteit en dynamiek rondom het merk Peijnenburg.

Hoe bereiken we de doelgroep?

Peijnenburg heeft een relatief oud kopersprofiel. De nieuwe website is juist geschikt om óók de jong volwassenen aan te spreken, maar mag geen barrière vormen voor huidige gebruikers die verantwoordelijk zijn voor het grote volume. 

Door dynamische elementen toe te voegen, maar toch een duidelijke navigatie en opzet te handhaven kunnen website bezoekers van jong tot oud makkelijk door de website navigeren en de ambachtelijke Peijnenburg sfeer proeven.

130 jaar Peijnenburg

Peijnenburg is al een geruime tijd een begrip onder de Nederlandse bevolking. Om aan dit begrip bij te dragen implementeerden we een interactieve geschiedenis tijdlijn met de highlights uit de geschiedenis van Peijnenburg.

Thema pagina’s

Naast de reguliere website bieden we ook de mogelijkheid om gethematiseerde pagina’s aan te maken. Hierdoor krijgt de desbetreffende actie gethematiseerde exposure binnen de vertrouwde omgeving van de website.

Niels

 

Niels vertelt je graag meer over hoe jij de online merkbeleving perfect kan laten aansluiten op jouw doelgroep.

of bel: 013 203 20 18

 

Niels vertelt je graag meer over hoe jij de online merkbeleving perfect kan laten aansluiten op jouw doelgroep.

of bel: 013 203 20 18

Niels