Sudlac

WordPress multisite met product advies tool

DE UITDAGING

Creëer een WordPress multisite
als middelpunt van de online strategie

Sudlac is een innovatief bedrijf in de agriculture sector. Met vestigingen over heel de wereld produceren ze coatings, lijnmarkeringsverven en onderhoudsproducten. Hoe zorg je er voor dat Sudlac wereldwijd de (online) dekking krijgt die ze zoeken?

macbook background
 

We’ve got you covered

Door middel van een user centered design serveren we op de website direct antwoorden op de meest gestelde vragen vanuit de doelgoep. Hierdoor vindt de bezoeker direct het product wat bij hem past en kan tevens eenvoudig de online gebruikershandleiding vinden.

Onderdelen

  • Product advies tool
  • Dealer locator
  • WordPress CMS (multisite)
  • Meertalige website

Product advies tool

Door middel van een uniek algoritme, een klimaattabel, koppeling met de Google Maps API en door gebruik te maken van duidelijke iconen in een simpel stappenplan kan er een uniek locatiegebonden productaanbod voorgesteld worden die perfect aansluit bij de situatie van de klant.

RESULTAAT

Meertalige WordPress website
met multisite installatie

Door een WordPress multisite installatie in te zetten kan er afhankelijk van de bezoeker, in iedere taal een unieke pagina worden aangemaakt. Het onderhoud van de 7 websites gebeurt vanuit de centrale WordPress installatie. Zo heb je de voordelen van verschillende websites met het gemak van een centraal beheer systeem.

Niels

 

Niels vertelt je graag meer over hoe jij in meerdere landen succesvol een WordPress website kan inzetten.

of bel: 013 203 20 18

 

Niels vertelt je graag meer over deze case.

of bel: 013 203 20 18

Niels