Partnership met Leadfeeder

Bamboo internet is onlangs partner geworden van het softwarebedrijf Leadfeeder. Al onze websites worden standaard gekoppeld aan Google Analytics op die manier kunnen we het gedrag van jouw website bezoekers monitoren. Dankzij de software van Leadfeeder kunnen we nu ook in kaart brengen bij welk bedrijf deze bezoeker werkt en kunnen we via LinkedIn een mogelijke connectie aanraden.

De software is eenvoudig te installeren op iedere website met een actieve Google Analytics koppeling. Wanneer je op de website van Leadfeeder een account aanmaakt wordt er gevraagd deze te koppelen aan je website middels Google Analytics. Na deze koppeling werkt de software direct.

Hoe werkt het?

Na het inloggen en koppelen van Analytics zie je een overzicht van bedrijven die je website bezocht hebben. De indicator links van de bedrijfsnaam geeft aan hoe vaak dit bedrijf in de ingestelde periode op de website is geweest en hoe sterk de lead is. Dit laatste wordt bepaald op basis van het aantal bezoeken, lengte van het bezoek, aantal bekeken pagina’s etc.

Wanneer je een bedrijf selecteert zie je naast de bedrijfsinformatie en het website gedrag ook (via LinkedIn) wie er werkzaam zijn binnen de organisatie én wie jou daar aan kan voorstellen.

Conclusie

Je ziet welke bedrijven geïnteresseerd zijn in jouw diensten. Via LinkedIn kan je ook de personen achterhalen, waardoor je nieuwe leads op een eenvoudige manier inzichtelijk maakt.

 

Wil je Leadfeeder ook toepassen voor jouw bedrijf of organisatie, klik dan op onderstaande link en start een proefperiode. Door aan te geven dat je klant bent bij Bamboo krijg je ook nog eens een gratis training. Sluit je vervolgens een abonnement af? Neem dan contact met ons op voor een kortingscode van 10%.